Post by afactiosisria on Feb 16, 2022 1:46:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
to ni igrica za otroke!!!
Prehitro umre. Preveč prekinitev. Oglasi so predolgi.
To mi je zelo všeč, vendar prosim, da naslednjič ne dodajajte več. Toda igra je precej dobra za ljudi, kot sem jaz, in ta igra je zelo zanimiva za igranje, zato jo ocenjujem tako. Zavedajte se zaradi oglasov
Včasih je bila zabavna igra, zdaj pa je le še ena kmetija oglasov. Priporočam nadaljevanje, kick the buddy remastered, ker ima veliko hitrejši čas nalaganja in manj oglasov. Včasih mi je bila ta igra zelo všeč.
Brothers in Arms™ 3 आर्केड गेम wfl
OMG, Kdorkoli je naredil to igro. vsakič, ko izberem orožje AN AD, vsakič grem na inventar AN AD. Strah me je izbrati orožje zaradi SEVE OGLASA!!!!!! 😅 LIKE WHATE THE HECK Včasih sem bil takoooo odvisen od te igre, igral sem jo leta, ZDAJ, kaj za vraga ti je prišlo na pamet, ruski stari, SAM TUDI RUS, SOVRAŽIM TVOJE OGLASE V IGRI
To je precej odlična igra, toda TI PREBELENI OGLASI ME VSAK ČAS PREKLINJAJO, nihče ne mara oglasov, ampak btw, jaz obožujem to igro in VSAK, KO GREM NA BUDDYJEVO BLOŠČICO ZA ZAPISKE, JE OGLAS, KI SE BO PRIKLJUČIL.
Preveč videov.
Če so vam všeč oglasi, je to vaša igra!!!! Če se lahko sprijazniš z malo igranja. Resno povedano, ta igra niti ni igra, ampak je oglas z majhno količino igranja. Če ne bi bilo oglasov vsako sekundo, bi bila to ocena 5 zvezdic. Ampak ni, prosimo, zmanjšajte količino oglasov v tej igri.
Kick the Buddy Laga mhd
Všeč mi je, da je igra toliko oglasov, potem ko ubiješ prijatelja, nekoč je imela zelo malo ali nič oglasov in je bila pravzaprav dobra igra, zdaj ni niti zabavna, ko sem igral, sem razmišljal samo o tem: "Seveda sem upam, da ne bo drugega oglasa."
To igram že 5 ali 4 leta v svojem drugem mobilu. Zdaj leta 2020 še nisem igral, ampak enkrat bom. Toda razlog: je, da je toliko oglasov in zakaj je razlog, da sem dal 3 zvezdice ⭐, ker je malo strukturiranja, preveč oglasov, hvala,
Ta igra mi je bila všeč, ko sem jo igral, vendar je bilo toliko dodatkov, da sem tako jezen. Mogoče se znebim nekaterih oglasov
Kr neki
Pri igri sta dve težavi 1. Preveč oglasov Zaradi tega, kako hitro lahko ubijete prijatelja, vas lahko napadejo številni oglasi, nekateri pa lahko popolnoma zaklenejo igro in vas pošljejo v trgovino Google Play. 2. Ponastavitev podatkov Včasih ponovni zagon igre izbriše VSE podatke igre, kot so denar, zlato, orožje, celo nastavitve se ponastavijo... Če niste shranili obnovitve podatkov, se lahko popolnoma zajebavate konec samo za zaključek igre...
Igra je super ampak ima nekaj napak se enkrat jo pregledajte
Kick the Buddy แอ็กชัน zrg
Zombie High School · Run Subway Ninja · Kick The Buddy Remastered · SpeedBall · TENKYU · Party Match: Do Not Fall · Fidget Spinner · Draw In · Squadron 1945
OMG, dobesedno tako sovražim to igro, da me včasih kar bruha 🤢🤮. Zakaj ne moreš odvzeti dodatkov za flipin. To me zelo moti, da želim ubiti ustvarjalca Kick The Buddyja. ZATO PROSIM ODNESTI AÀAAAAAADDDDDDDDDDSSSSSSSSS ZA BOGA!! !!!!!
Kick the Buddy แอ็กชัน zrg
Čudovito deluje
Kick the Buddy Laga xpd
Neumno in nasilno.
Omg kok je to dobr
Toliko je neumnih oglasov, ki jih ne morem pravilno predvajati, ker vsakič, ko odprem trgovino, se bo prikazal oglas, in če ubijem tudi prijatelja
TAKO MNOGO. OGLASI. Edini razlog, zakaj nisem ocenil z 1 zvezdico, je, ker je igra spodobna za igranje, ko želim preživeti čas, vendar moram igrati na letalskem načinu, da jo dejansko igram dlje kot 3 sekunde. Na zaslonu so oglasi in potem vsakič, ko se sploh poskušam dotakniti tipa... bum oglas. Tudi če mi uspe kaj narediti, se pojavi "darilo", oglas ... celo gledam oglas, ko zavrnem. uf.
Nikoli ne morem igrati, ker je prenehalo
Igra ni več zabavna. Buddy ne reče ničesar, samo me gleda z prizadetim izrazom na obrazu, jaz pa ga ne morem raniti. Polovično poskuša delati preobrate in podobno, a kot da je življenje izginilo iz njega. Moram odstraniti, zaradi tega se počutim slabo.
If you want the graphical UI frontend, install the adun.app package. ... ki je podobna znanim igram za sistem Amiga kot sta Kick Off ali Sensible Soccer.
Kar dobro je, dokler ne vidite oglasov. Običajno samo izklopim internet, vendar mi igra ne dovoli ničesar kupiti brez tega. ne priporočam.
Igra je nekoliko zabavna, vendar so povsod oglasi, ki jih ne morete niti igrati same. Ne priporočajte, razen če plačate za različico brez oglasov.
Na splošno je aplikacija precej dobra. A NI ZA SEDEMLETNIKE. količina nasilja in iger na srečo je neverjetna. Nekoga razbiješ po glavi z bejzbolsko palico in drugimi predmeti. Za to ste tudi nagrajeni. Za 13 letnika je v redu. Ampak ne za sedemletnika. Toda na splošno je igra v redu in grafika ni slaba.
Download Gormiti: Shards of Power [Slo] - Latest version 5.1 for android by Giochi Preziosi - Mir na otoku GORM je v ... Kick The Buddy Remastered APK
ActionFingers APK - Latest version 1.4.2 - Android Apps Game
Ta igra mi je bila že prej všeč, ker je slaba, toliko oglasov je samo za eno stvar, hočem stari playendary, ne pa tega, zdaj so samo vsi oglasi, ali želim nazaj starega playendaryja ...
Kick the Buddy Laga mhd
Super igta
TILEN JEMEC
Rad bi to aplikacijo, ampak adsss likeee vsakič, ko umre, je grozen adsss, vendar bi bila zabavna igra, če ne bi bilo oglasov ves čas
všeč mi je
Všeč mi je ta igra in igram jo odkar je izšla, toda če je nekaj slabega, lahko rečem o tej igri, je veliko oglasov
Količina dodatkov je tako neumna. Vsakič, ko Buddyja izločite, vam podari darilo, za katerega si lahko ogledate dodatek ali preskočite darilo, in tudi če preskočite, vam še vedno doda dodatek. Knocking Buddy je zelo enostavno in hitro narediti z močnimi stvarmi... Razen tega je igra dobra. S toliko dodatkov postane samo moteče.
Te igre trenutno res ni mogoče igrati, imam zmogljiv telefon, vendar igra še vedno pri približno 10 sličicah na sekundo, oglasi pa so še slabši, igra mi daje možnost, če želim dobiti skrinjo za oglas, vendar kliknite ne in oglas se prikaže VSAK ENKRAT. Včasih odprem meni in BOOM ANOTHER AD. Kakšen je smisel igranja, če mi bo igra samo potisnila te oglase v obraz, medtem ko bo delovala pri najnižji hitrosti sličic.
To je zelo zabavna igra, za kar pravim, da sem igral, je pesem 4 leta, štiri leta. Igram to igro. Tako zelo jo obožujem, ti in nisi začel Hollywood, začeti hollywoodsko dvorano
kick the bucket v slovenščina - Glosbe
IGRAMO, KOT ZNAMO 2012 - Občina Horjul
Neverjetno je, vem, da sem že rekel, toda zdaj, ko sem dejansko spet igral samo zato, ker pravzaprav ne morem spremeniti videza božiča, je to še vedno zelo dobra igra, ker si resnično želim pištolo za božič, zato imam tako rad igre, ker ima puške
Igra Kick the Buddy · Spletna igra na FreeGamesBoom.com
Ta igra je bila res lepa, toda zdaj piše samo, da je na žalost prijatelj nehal in imam dober internet, kar je res moteče in včasih sem užival, ko me je spustil noter, in bi ji dal pet zvezdic, ampak zaradi tega sem ne morem. Ko me je včasih spuščalo noter, je bilo preveč oglasov, kar je bilo tudi zelo nadležno. 😢😡😬😑😐😣 ⭐
Beda sploh mi ne dela ne nalagejte si
Neverjetna igra, vendar je zaradi oglasov neznosno igrati Dejansko so oglasi tako razširjeni in prepričljivi, da popolnoma uničijo celotno igro, toliko je oglasov, da popolnoma uničijo izkušnjo. NE PREBIJTE TE IGRE. Igra je strašno popačena zaradi velike prisotnosti oglasov in igranje ni vredno, saj 99 % svojega časa preživite ob gledanju oglasov. Tudi če kupite igralni pas brez oglasov, oglasi ne zapustijo. Upam, da vas je to spodbudilo, da ne razmišljate o nakupu te grozljive igre.
💪
Igra je super, samo ta lutka preveč govori.