Post by afactiosisria on Feb 16, 2022 1:49:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinius kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
Tai labai geras žaidimas, tik norėčiau, kad galėtumėte pasirinkti, jei norite padaryti reklamą
Žaidimas nėra labai geras ir nebloga grafika. Tai nukopijuota su žaidimu, kurio pavadinimas yra augti imperija rom. Manau, kad žaidimas yra nukopijuotas žaidimo. Galite pagerinti savo žaidimą patobulinę grafiką, techniką ir įgūdžius
Malonu ir lengva įeiti, kai tik pradedi suprasti, kaip tai veikia. Daug žaisdamas tai kartojasi, o aš turiu laukti amžių, kol rinksiu brangakmenius, todėl dabar skelbimai tampa įkyrūs. Banke turiu daugiau pinigų, nei galiu išleisti, mano vienetai yra išnaudoti (neskaitant herojų). Mano generolas pasiekė maksimalų XP. Dabar belieka rinkti brangakmenius, kad užbaigtumėte žaidimą.
Apskritai tai geras žaidimas. Manau, kad žaidimas galėtų vykti per bangas šiek tiek greičiau. Tai tarsi muilo operos žiūrėjimas. Prireiktų metų, kad baigtųsi.
Linksmas greitas Puikus žaidimas, bet nuo paskutinio atnaujinimo mano banko kortelė ir skelbimų žiūrėjimas buvo sumažintas per pusę, nesidžiaugiu, jei grįšite į tą, kuris buvo anksčiau, kai duosiu jums geresnių žvaigždžių
Oho, įdomus žaidimas. Deja, neatidarius piniginės, žaidimas LĖTĖJASI ir pradės veikti per kelias minutes nuo jo pradžios.
Game of Warriors სტრატეგია bgay
Tikrai gerai! Tai užtikrina, kad žinote, ką darote, prieš priversdama jus į ką nors sunkaus. Tačiau tai labai pasikartoja.
Game of Warriors Strategiya hql
Šiek tiek kartojasi, bet apskritai geras žaidimas
Iš pradžių smagu, tačiau atnaujinimai greitai pabrangsta ir tampa žaidimu, už kurį reikia mokėti. Pašalinta.
Lengvas švelnumas, palyginti su internetu ir skirtingais laikais.... Pagrindinė struktūra ir paprasta, galbūt panaudokite tai kitiems žaidimams ar panašia forma... Nereikia jaudintis dėl 3 ar 4:30 ryto savo laiku kai iš tikrųjų žaidžiate telefono tipo programėlę , kai jūsų moto arba ir citata yra dubliuojama ( melagiai , sukčiai ir vagys ) interneto žemėje / srityje
Pažiūrėjau šį žaidimą žaidimų parduotuvėje ir tikėjausi, kad jis bus labai geras. Bet tai labai blogas nuobodus žaidimas.
Kol kas mėgaujasi. Atrodo, kad reikia daugiau monetų. Peržiūrėsiu šią apžvalgą po ilgesnio žaidimo laiko.
Žaidimas yra labai įdomus, šaunus ir tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, nes šis žaidimas yra toks šaunus, aš net linkiu, kad visi planetoje mėlyni, kad jis net egzistuotų, net mano draugai žaidžia su juo daugiau nei pusė mano mokyklos tiesiogine prasme žaidžia šį žaidimą ir atspėk, su kuo turiu susidurti su didžiausia jų baime, visi yra labai nuostabūs, o aš ir mes vienu žodžiu gauti 1 milijoną monetų, o schema tokia nepaprastai įdomi, kad net mano mokytojai negalėjo suprasti, kodėl taip džiaugiatės eiti. PSS
Game of Warriors Chiến thuật cyho
Laikui praleisti visai nieko
Tai šaunus ir išskirtinis žaidimas. Tačiau jame sunku laimėti lygius. Lengva laimėti iki 50 lygio, lygiai yra sunkūs, todėl darykite tai gražiai.
Žodžiu, 100% „Grow Empire Rome“ kopija, kuri pasirodė prieš daugelį metų, viskas, ką jie padarė, tai pakeitė grafiką ir viskas.
Galėjo būti geriau su personažais, grafika yra puiki. Turėtų būti generolo savybių, su kuriomis jis taip pat turėtų kovoti. Tačiau žaidimas sukelia priklausomybę, geras žaidimas
ok ok ok ok ok ok ok
Geras žaidimas 💪
Tai yra blogai. Nes tai tik kova su orkais ir skeletais. Tai nėra pigūs herojai. Blogas žaidimas, nesisiųskite šio žaidimo kitaip nei tikiuosi
Game of Warriors Strategy shpq
kol kas geras, smagus ir nelabai "premium" įsibrovimas, geras pusiau supaprastintas strateginis žaidimas telefonui. bus peržiūrėtas dar kartą, kai lygis tobulės. Pastaba: žaidimo „nusipirko“ apžvalga su žaidimo pinigų atlygiu, jei peržiūrai prireikė laiko, vadinasi, 4, o ne 5 žvaigždutės.
Geram žaidimui tereikia šiek tiek nušlifuoti ir galbūt dar kelių funkcijų, kad žaidimas atgimtų
Blown Away: First Try Zręcznościowe rfr
Man patinka šis simuliatorius
OMG, tai tokia Growth Empire kopija. Nerekomenduoju žaisti, jei manote, kad auga imperija, bet jei jums patinka augimo imperija, turėtumėte gauti šią programą. Viskas taip pat.
Pridėkite ir daugiau herojų bei augintinių
Game of Warriors Strategi pgx
Duosiu daugiau, bet nusipirkau brangakmenių pakuotę ir už tai paėmė mano pinigus, o brangakmenių negavau.
Paprasta gynyba ir puolimas... jokios realios strategijos, bet linksma ir nemokama .. vistiek anksti
tikrai padoriai. ką tik pradėjau, bet žaisti smagu. tikiuosi, kad lygio padidėjimas nepasieks tiek, kad po kelių dienų nustosiu žaisti.
Dėl šio žaidimo man skaudėjo galvą žiūrint pasikartojančias reklamas, kurios trunka kas 30 sekundžių. Tai labiau panašu į smegenų plovimą ar proto kontrolės pinigų schemą, ir tai tikrai nėra žaidimas pramogai.
Nuobodokas!
Tai puikus žaidimas, nors manau, kad anksčiau žaidimas buvo geresnis. Manau, kad herojai turėtų būti prieinamesni ir lengviau atnaujinami.
Žaidžiau „Grow empire Rome“, kurį laiką man patiko ir žaidimas beveik toks pat, bet su prastesnė grafika. Man taip pat nepatinka tai, kad atnaujinę negalite naudoti senosios grupės 😒
Puikus
Užtrunka ilgai rinkti monetas. Ir pinigų žaidimui telefonu neišleisiu
Šis žaidimas nėra daug strategijos, bet jis yra geras AFK. Ir yra dvi skirtingos vietos.Pagrindinė bazė arba ataka kaimynines kastilijas.
Game of Warriors உத்தி xqj
Šis žaidimas yra visiškas žaidimo augančios imperijos Romos nuplėšimas su niūria grafika ir niūriu žaidimu.
Galima karauti
Neblogas žaidimas, tik nuobodus AF. Kai žaidžiate mokymo programą, atlikote viską, ką gali pasiūlyti žaidimas.
Suteikčiau jam 5 žvaigždutes, jei tai internetinis žaidimas, taip pat begalinis, nes šis žaidimas pasibaigs po kurio laiko ir jo nėra internete
Pramogos kelias valandas, tada pasikartoja ir nuobodu. per daug skelbimų. reikia pvp.